Op zoek naar opknappen?

opknappen
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: opknappen. o pknappen knapte op, heeft, is opgeknapt 1 mooier, beter maken 2 beter worden; zich beter gaan voelen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Opknappen van je badkamer Woon Online.
Je kunt er ook voor kiezen om de tegels te verven en/ of de voegen van de tegels eens goed op te knappen. Voor het verven van de muurtegels heb je aparte verf nodig. Deze moet goed bestand zijn tegen warmte, damp en vocht. Kies een kleur waarvan jij zeker weet dat je hier de komende jaren van kunt genieten. Voor het opknappen van de voegen kun je natuurlijk de voegen proberen schoon te maken, maar soms blijft hardnekkig vuil zitten of is de grauwe kleur er gewoon niet meer uit te krijgen. Dan kun je de voegen ook aanpakken door een speciale voegenstift te gebruiken. Hiermee kun je strepen trekken over de voegen waardoor de voegen weer een nieuw fris kleurtje krijgen. Wat vaak voorkomt in oude badkamers is dat de kitnaden verouderen en hier en daar schimmel vertonen. Dat ziet er vaak onfris uit. Natuurlijk kun je dit proberen schoon te maken, indien je het niet lukt om de schimmel in de badkamer te verwijdere n, probeer dan de kitnaden te verwijderen en te vervangen door nieuwe strakke kitnaden.
opknappen Deutsch-Übersetzung Linguee Wörterbuch.
De WHO hoeft zich dan geen zorgen te maken over de regio Europa, omdat wij het ze l f opknappen, e n onze buren en de WHO kunnen zich dan concentreren op andere regios die het moeilijker hebben dan wij.
opknappen Niederländisch-Deutsch Übersetzung PONS.
opknappen reinigen: persoon. opknappen reinigen: persoon. opknappen van kleren. opknappen ten uitvoer brengen.: het vuile werk opknappen. den Karren aus dem Dreck ziehen. een zaakje opknappen. eine Sache deichseln. opknappen een opknapbeurt geven. opknappen een opknapbeurt geven. opknappen een opknapbeurt geven.
Monument opknappen of verbouwen Gemeente Utrecht.
Wonen Monument opknappen of verbouwen. Bij het opknappen of verbouwen van een monument komt meer kijken dan bij een gebouw dat geen monument is. Denk aan regels en vergunningen voor verbouwen of duurzaam maken. Maar er zijn ook speciale subsidies of leningen.
Je huis opknappen met weinig geld 10 verfrissende ideeën Leukegeit.
Toch kun je voor niet al te veel geld je huis opknappen. Vandaag geven wij je aan aantal verfrissende ideeën! Dit artikel is geschreven door Daphne. Huis opknappen met klein budget. Je huis een opknapbeurt geven hoeft echt niet veel te kosten.
Klusjes opknappen in stijl Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Klusjes opknappen in stijl. Klusjes in het huis opknappen moet nu niet langer gebeuren met de aloude plastic schroevendraaierset. Je kan nu je eigen vrouwelijkere versie van de schroevenset kopen, om je stempel pas echt op je interieur te drukken.
opknappen Nederlands woordenboek Woorden.org.
het volgens plan maken of doen vb: laat je hem dat vervelende karwei opknappen? een bepaalde tijd opknappen in de gevangenis doorbrengen. 1 Behandelen 2 Beter maken 3 Beter worden 4 Breeuwen 5 Doen 6 Genezen 7 Hemelen 8 Herstellen 9 Kalefaten 10 Kalfaten 11 Klaren 12 Lappen 13 Moderniseren 14.
Wat is de betekenis van opknappen.
Opknappen knapte op, heeft en is opgeknapt, schoonmaken, redderen, opschikken, beter in orde brengen: gij moet de kamer nog wat opknappen; ik zal mij gauw wat opknappen, beter kleeden; herstellen, beter maken: hij heeft het huis eerst wat laten opknappen, voor hij het verkocht heeft; zijn hoed laten opknappen, vermaken.
Opknappen betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Ze" hebben het huis een stuk opgeknapt met die verbouwing." Opknappen van passagierswagons. Opknappen van rollend materieel. Opknappen van voertuigen. Opknappen van vliegtuigen. Opknappen van vliegtuigmotoren. Reviseren opknappen van hefschroefvliegtuigen. Ombouwen en opknappen van voertuigen. Opknappen van schepen of boten.
Wat betekent opknappen? WatBetekentHet.nl.
bijlappen, opkalefateren, bijwerken, herstellen, in orde brengen, opkuisen, oplappen, opruimen, politoeren, reinigen, repareren, restaureren, verbeteren, vernieuwen, op zijn verhaal komen, opkikkeren. Er is al veel gezocht naar de betekenis van opknappen en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Jouw oude eiken meubel opknappen? Lees hier hoe je dat doet.
Kalkwas kan namelijk jouw eiken meubel enorm opknappen omdat het een heel mooi effect heeft bij eikenhout. Eikenhout heeft namelijk een wat diepere nerf waardoor de kalkwas zich kan ophopen in de nerven waardoor nerfstructuur van het eikenhout echt naar voren kan komen. Meubels antiek maken met kaarsvet. Misschien heb je het wel een iets over gehoord, maar het is mogelijk een meubel een antieke uitstraling te geven door het gebruik van kaarsvet. Op het moment dat je een basislaag hebt aangebracht op jouw eiken meubel kun je een aantal spetters kaarsvet op de meubel laten vallen. Daarna doe je nog een laag verf erop en zal deze laag verf minder goed hechten op de plekken waar het kaarsvet aanwezig is. Als je nu deze plekken licht opschuurt met een schuurpapiertje die niet te ruw is, krijgt het een authentieke en antieke uitstraling.

Contacteer ons