Meer resultaten voor vlaanderen

vlaanderen
springkasteel west vlaanderen - HUREN SPRINGKASTELEN BIJ BLITZZ u zoekt feestmateriaal en wil een springkasteel huren?
Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten waar uw springkasteel en/of tent kan worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent en het springkasteel moet dienen.
springkastelen west vlaanderen - Springkastelen: Blitzz biedt meer dan 80 attracties en springkastelen te huur aan.
Naast huren springkastelen kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting., Onderaan op deze pagina kan u verschillende type springkastelen huren.: Springkastelen: Blitzz biedt meer dan 80 attracties en springkastelen te huur aan. Bij ons kan u terecht voor springkastelen in alle vormen en maten maar ook voor attracties of opblaasbare evenement structuren.
Natuurpunt.
Omdat dit juridisch correct moet verlopen, helpt Natuurpunt u vrijblijvend en discreet met al uw vragen. Geef je tijd aan de natuur. Natuurpunt is een vrijwilligers vereniging die kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen beschermt. Onze vrijwilligers maken ons sterk. Lees meer
groepsaccommodatie west vlaanderen
Homepagina Syntra Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Opheffing Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen afgerond. 21 december 2020 De opheffing van het Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen en de overgang van haar taken naar andere diensten is afgerond. Met het oog op een slankere overheid heeft de Vlaamse. Lees meer
makelaars zeeuws vlaanderen
Home SERV. LinkedIn. Twitter. LinkedIn. Twitter. RSS.
in Vlaamse begroting. Het duurt nog jaren vooraleer Vlaanderen zal herstellen van de zware schok die de coronacrisis heeft veroorzaakt. De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen raamt het tekort op de Vlaamse begroting voor dit jaar op bijna 7 miljard euro.
renovatiepremie oost vlaanderen
HorecaVlaanderen.
Wil je meer informatie over de ledenvoordelen van Horeca Vlaanderen of hoe je lid kan worden, neem dan contact met je regioco├Ârdinator of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder. Provincie Antwerpen: Sam Vanaken s.vanaken@horeca.be 0474/88 00 02.
makelaars zeeuws vlaanderen
Katholiek Onderwijs Vlaanderen.
21 december 2020. Wij wensen je ondanks alle beperkingen een Zalig Kerstmis, een deugddoende vakantie en een prettig eindejaar. Van donderdag 24 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 zijn de diensten van Katholiek Onderwijs Vlaanderen in Brussel gesloten.
LIVEBLOG: Tweede coronagolf in West-Vlaanderen Focus en WTV.
Bol van Bekaert in Zwevegem verdwijnt. Ontvang nieuws via Facebook Messenger. Benieuwd naar onze werking? Leer ons kennen. In de kijker. Maak zelf het nieuws. Volg ons, altijd en overal. Volg de festivalreporter. Nieuws uit Vlaanderen en Brussel. Schrijf je in.
Vlaams Belastingsportaal.
Provincie West-Vlaanderen neemt extra coronamaatregelen in provinciedomeinen en bezoekerscentra Provincie West-Vlaanderen.
Provinciedomein Raversyde in Oostende, Duinpanne in De Panne en het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist gaan gedeeltelijk dicht. De Provincie West-Vlaanderen neemt die extra maatregelen in de provinciedomeinen en bezoekerscentra naar aanleiding van de verstrengde richtlijnen van de federale en Vlaamse overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Home Pleegzorg Vlaanderen.
Ontdek onze nieuwe digitale stek voor en door pleegjongeren! Vraag je infopakket aan. Praktische info voor wie pleeg of gastgezin wil worden. Krijg je infopakket Kom naar een infoavond. In Vlaanderen wonen 5344 kwetsbare kinderen en volwassenen in een pleeggezin.
Home Voedselverlies. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Voedselverlies in Vlaanderen. Wat je thuis kan doen. Wat wij eraan doen. Voedselverlies in Vlaanderen. Monitoring Vlaamse cijfers. Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens. Wat is voedselverlies. Lees meer over voedselverlies in Vlaanderen. Wat je thuis kan doen. Tips voor minder voedselverlies thuis.
Vlaanderen roept opnieuw civiele noodtoestand uit Binnenland hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijle
Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir N-VA. Vlaanderen roept opnieuw civiele noodtoestand uit. De Vlaamse regering roept opnieuw de civiele noodtoestand voor de volksgezondheid uit. Dat meldt Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir N-VA. Dat betekent dat er zonder vergunning extra gezondheidsinfrastructuur kan worden gebouwd, net als in het voorjaar.
Dit zijn de nieuwe verstrengde maatregelen in Vlaanderen ATV.
Fitnesscentra, zwembaden en bowlinghallen gaan dicht. Met uitzondering voor kinderen jonger dan 12 is indoorsport in Vlaanderen vanaf vrijdagavond verboden. De regering moedigt mensen wel aan om buiten te sporten, maar dan alleen of in groepjes tot maximaal vier mensen.

Contacteer ons